HUURVOORWAARDEN

 

  • Let op, Wij hanteren een drempellevering dat betekent dat de bezorger uw bestelling tot aan de voordeur op de begane grond aflevert. Bij appartementen complexen dient u de bezorger te ontmoeten in het portiek om uw bestelling in ontvangst te nemen zij brengen geen van alle apparatuur op de verdieping of etage is dit onverhoopt toch wel het geval dan zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.

 

  • Huurperiode:  Wij hoeven dit vooraf niet te weten, wij werken met een ophaalverzoek op de website. Wanneer u deze invult wordt het apparatuur de eerstvolgende dag bij u opgehaald. Let er dus wel op dat u deze tijdig indient bij ons! De minimale huurperiode bedraagt 7 dagen.

 

  • Prijzen en betaling: De huurprijs wordt achteraf berekend op basis van de duur van de huurperiode, bezorgkosten en het type apparatuur. Het verschuldigde bedrag wordt met de borgstelling verrekend.

 

  • Verzekering: Het apparatuur verzekeren is tijdens de huurperiode verstandig. Dit kan schade aan het apparaat dekken en kan al vanaf €10,- per week.

 

  • Transport en bezorging: Het apparatuur wordt op locatie bezorgt en weer opgehaald door onze expeditie. Wij zijn een online bedrijf en hebben geen afhaal locatie. De bezorgkosten worden berekend vanaf Halfweg Noord-Holland.

 

  • Gebruiksvoorwaarden: Zorg ervoor dat u het apparatuur correct gebruikt. Eventuele schade als gevolg van verkeerd gebruik kan extra kosten met zich meebrengen. Het apparatuur dient schoon geretourneerd te worden anders brengen wij schoonmaakkosten in rekening!

 

  • Retourvoorwaarden: Alle ophaalverzoeken worden enkel online geaccepteerd en dient minimaal 24 uur van tevoren ingediend te worden.

 

  • Annuleringsvoorwaarden: Als u van gedachten verandert na de bestelling en deze is al bevestigd door onze expeditie dan kunnen wij uw order niet meer kosteloos annuleren. Wilt u uw order toch annuleren dan ontvangen wij dit graag zo snel mogelijk per email.

 

  • Het is belangrijk om de huurvoorwaarden zorgvuldig door te nemen en eventuele vragen te stellen voordat u akkoord gaat met de huur van het apparatuur. Dit zal ervoor zorgen dat u een duidelijk begrip heeft van uw verplichtingen en rechten tijdens de huurperiode.