SPOEDMELDING WATERSCHADE


Bouwdrogerbezorgd staat 24/7 voor u klaar om de gevolgen van waterschade direct te verhelpen. Wij hebben een vakkundig team voor u klaar staan met al het benodigde apparatuur om u van dienst te zijn.

Of het nu een ondergelopen kelder is of een lekkage die u niet kunt herleiden wij helpen u graag!

 

  • Direct noodhulp
  • 24/7 bereikbaar
  • Ervaren professionals
  • U wordt direct geholpen
  • Vakkundige analyse door een specialist
  • Wij handelen de schade af met uw verzekering

VERZEKERING


De opstalverzekering dekt schade aan goederen die vastzitten in en aan het pand. Daaronder vallen ook leidingen, centrale verwarming, sanitair, schuren en tuinhuisjes. Bent u eigenaar van onroerend goed, dan is deze verzekering vrijwel altijd verplicht. Tegen waterschade bent u dan ook in de meeste gevallen verzekerd. Mocht u twijfelen of u verzekerd bent, neem dan contact op met één van onze experts.

Bouwdrogerbezorgd als betrouwbare partner van verzekeringsmaatschappijen en vastgoedeigenaren helpen u graag uw schade op te lossen en nemen wij al het werk uit uw handen.

HET OPRUIMPROCES VOOR WATERSCHADE


Niet elk waterschadeproject is hetzelfde, maar hier is een algemene richtlijn over wat u kunt verwachten als u waterschade heeft in uw huis of bedrijf.

 

✅ Inspectie waterschade – u constateert waterschade in uw huis en heeft hulp nodig. Bel de spoedlijn van Bouwdrogerbezorgd om onmiddellijk te reageren, zodat zij met het waterreductieproces kunnen starten.

 

✅ Bel uw verzekering – dien een claim in en laat hen weten dat u proactief bent en dat er een herstelbedrijf onderweg is.

 

✅ Bouwdrogerbezorgd arriveert - wij beginnen direct met waterverwijdering, extractie en verwijdering van natte bouwmaterialen.

 

✅ Verzekeringsexpert – arriveert ter plaatse en ontmoet de voorman van Bouwdrogerbezorgd om de omvang van de werkzaamheden te beoordelen.

 

✅ Drogen – de specialisten blijven de voortgang van het drogen volgen totdat alle door nat getroffen gebieden weer de normale droge standaard hebben bereikt.

 

✅ Gebied is droog – Bouwdrogerbezorgd verstrekt een factuur voor noodwerkzaamheden. De specialisten kunnen dan ook een rapport opstellen voor alle herstelwerkzaamheden en u een schatting geven van de tijdsduur. 

 

✅ Reparaties van waterschade – de verzekeringsexpert zal de reikwijdte van de reparaties en de prijzen beoordelen en tot overeenstemming komen met Bouwdrogerbezorgd. Zodra er overeenstemming is bereikt, kan de huiseigenaar verder gaan met reparaties en een reparatiecontract ondertekenen.

 

Schaderapport – Bouwdrogerbezorgd houdt alle werkzaamheden in een dossier bij.

 

LET OP: Voor spoedmeldingen hanteren wij speciale calamiteiten tarieven, zie onze prijzenpagina.