BOUWDROGER BEZORGT OP LOCATIE: SNEL EN EFFICIËNT

 

Bij Bouwdrogerbezorgd begrijpen wij hoe belangrijk het is om uw bouwproject soepel te laten verlopen. Daarom bieden wij een naadloze en betrouwbare bouwdroger bezorgservice, zodat u u kunt concentreren op het werk dat er echt toe doet.

 

Bezorgdagen en tijden:

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.00

 

Hier is hoe ons bezorgproces werkt:

  • Bestelling plaatsen: Bezoek onze website, bestel uw bouwdroger in de webshop en rond deze af. Wij hebben een uitgebreid assortiment bouwdrogers om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

  •  Advies en keuze: Onze deskundige specialisten zijn beschikbaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste bouwdroger       voor uw project. Wij helpen u graag om de beste oplossing te vinden.

 

  • Snelle verwerking: Zodra uw bestelling is geplaatst, zorgen wij voor een snelle verwerking. Wij begrijpen dat tijd kritiek kan zijn, dus wij streven er naar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen.

 

  • Levering op locatie: Onze bezorgdienst zorgt ervoor dat de bouwdroger rechtstreeks naar uw locatie wordt gebracht. Wij werken met ervaren chauffeurs om een veilige en efficiënte levering te garanderen.

 

  • Installatie indien nodig: Als u dat wenst, kunnen onze experts ter plaatse helpen met de installatie van de bouwdroger. Wij zorgen ervoor dat alles correct wordt aangesloten en klaar is voor gebruik.

 

  • Demonstratie en instructies: Wij nemen de tijd om u te laten zien hoe de bouwdroger werkt en geven u belangrijke instructies voor een optimaal gebruik. Uw tevredenheid en succes zijn onze prioriteit.

 

  • Ondersteuning tijdens gebruik: Gedurende de huurperiode staan wij altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te helpen met eventuele uitdagingen die zich kunnen voordoen.

 

  • De expeditie neemt na de bestelling contact met u op om de bestelling te verifiëren de bezorgtijden zijn doorgaans tussen 9:00 en 12:00 helaas kunnen wij geen vaste tijden doorgeven. De chauffeur neemt 30 minuten voor hij arriveert op locatie telefonisch contact met u op.

 

  • Let op, Wij hanteren een drempellevering dat betekent dat de bezorger uw bestelling tot aan de voordeur op de begane grond aflevert. Bij appartementen complexen dient u de bezorger te ontmoeten in het portiek om uw bestelling in ontvangst te nemen zij brengen geen van alle apparatuur op de verdieping of etage is dit onverhoopt toch wel het geval dan zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen.

 

Wij bezorgen de bouwdroger in een maximaal bereik van 30 kilometer vanaf Halfweg.

Bezorgkosten zitten niet bij de huurprijs inbegrepen de tarieven kunt u vinden op onze Prijzen pagina.