DIENSTEN

 

  • Vochtbeheersing op maat: Of u nu te maken heeft met een bouwproject, industriële setting of woontoepassingen, wij bieden oplossingen op maat om vochtproblemen te elimineren en een gezonde omgeving te creëren.

  • Apparatuur van topkwaliteit: Onze uitgebreide selectie van bouwdrogers, verwarmingsapparaten, ventilatiesystemen en vochtmetingsinstrumenten zijn zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Wij bieden enkel apparatuur van gerenommeerde merken die garant staan voor betrouwbaarheid en effectiviteit.

  • Professionele levering en installatie: Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige apparatuur, maar leveren wij deze ook op locatie. Indien gewenst, kunnen wij alles voor u aansluiten en het droogproces nauwlettend in de gaten houden.

  • Vochtmetingen en controle: Onze experts beschikken over de kennis en ervaring om nauwkeurige vochtmetingen uit te voeren en het droogproces te monitoren. Op basis van deze metingen kunnen wij aanpassingen doen om ervoor te zorgen dat het droogproces zo efficiënt mogelijk verloopt.

  • Bouwdrogerbezorgd spoedservice: staat 24 uur per dag voor u klaar om de gevolgen van waterschade direct te verhelpen. Wij hebben een vakkundig team voor u klaar staan met al het benodigde apparatuur om u van dienst te zijn.

    Of het nu een ondergelopen kelder is of een lekkage die u niet kan herleiden wij helpen u!